som en galen samba i april

Tisdag, mysiga tisdag. Tillbringar den långt bort i skogen hos min fina vän Fröken svår. Just nu sitter vi och färgar hår och tjockar lite chips. Det är livet.Hänger i skogen, det är då man får ser ut såhär ahyeeeee!

han kunde inte tro det så gav dom fan i vad som hände sen

Ligger här med alla känslor som finns i hela världen. Alla som är samlade i -12snö till värmen som finns i mina kuddar. Min spotify ger mig rådet att akta mig så jag inte bränner mig. Men jag vill göra som han som gjorde misstaget att torska dit på kärleken och med huvudet springa in i en vägg glatt. Precis så, precis så som dom sjunger i den andra versen. Hur många kilo kärlek ska man bära inom sig innan man exploderar eller börjar ta ut den i en verklighet som bara existerar om natten?Jag är inte fångad och frälst
Jag har sålt mina enda maximer
Jag kan leva som vem som helst
om jag tar mina mediciner

länge leve söndag

Har haft en bra helg. Blev en girlsnight på fredagen fast det kan ju diskuteras också eftersom vi inte bara blev tjejer tillslut?! Och en fick magsjuka och en behövde passa en tid. Och jag och en lite okänd människa satt och pratade hela natten. Skitsamma, jag hade hur jävla kul som helst. Och igår spenderade jag min lördag med lite frövifolk. Sånt kan behövas ibland. Imorgon, måndag. Skjut mig i huvudet.de va, de var en tid då jag testade sånt som jag sedan skulle välja bort
de va mycket dumheter och lite visioner ja, ens framtidssyn var ganska kort

hahaHahahaha du är så jävla ful men jag tycker om dig ändå!

jag går i dagar i tröjan du hatarDen här godingen fick följa med mig hem idag. Jag och min bästa vän gick runt och mös på hindersmässan i örebro. Så då hittade jag den här. Läcker, varför ser inte jag ut så där för?

But all i've ever learned from love was how to shoot at somebody who outdrew ya'

Hon var precis som den ångestfyllda blomman i afrikas öken. Den som desperat sög åt sig den sista droppen vatten som fanns kvar i jorden. Men istället famlade hon efter den sista droppen alkohol som hon hade tappat i diket intill vägen. Den som redan satt i markens partiklar och molekyler. Jag sa till henne att om hon inte trodde på sig själv, hur skulle då jag? Så jag gav mig av. Och du vet att jag har det bättre nu. Och jag vet att du fortfarande hoppas när du kommer från tåget att jag ska stå utanför på min altan och röka mina sista cigaretter och påbörja en konversation för vi båda vet att du är för blyg för att börja. Jag kommer tillbaka, jag ska bara ordna upp mina problem först, sådan jag är. Men jag lovar, jag kommer alltid vara grannen i graven brevid.Nu går jag ut och träffar Matilda.

kärlek är för dom, dom som har turVardagslyx.

"Vart jag än skulle befinna mig, om det så vore i afrikas djupa djungel, under isen på nordpolen eller så bara en gata i stockholm så skulle jag ändå kunna stirra dig djupt in i ögonen och säga att jag inte tror på kärlek. Du skulle kunna sitta i minus grader och gråta tills tårarna blev till is och krossades när dom slog i asfalten men jag skulle ändå stå fast vid min åsikt. Och det kanske också beror på att det egentligen är mitt hjärta som ligger krossat mot asfalten och att dess själ har virat sig runt mig som plasten runt en skål av poslin som ligger nerbäddad i en kartong, så skör och så sårbar. Så lätt att bara tappa i golvet."

jag lever men väntar på smällen

Har tillbringat min söndag med min bästa vän. Sitter här, som alla andra gånger. Samma vanliga, samma gamla, samma ångestfyllda, samma söndag. Imorgon är det ny vecka, vi får väl köra på det. Finns ju inget val direkt, eller?Det är väl tanken som räknas ändå
Jag skulle önska att tanken var klar
Hjärter Dam, du kan bädda för två
om du har några drömmar kvar

byggde på en tidsmaskin vi två

Gårdagen slutade med att jag och många efterlängtade personer satt jag och drack öl, jag dygnade och hade hur kul som helst. Dock idag, mådde jag skit.Snodde den här väldigt ocharmiga bilden från ida. hahaha skrattar lika mycket varje gång jag ser den.

i can drink until i throw up

Tjabbaaa.
Idag är det fredag, helg, röd dag, awesome. Den här fredagen tillbringar jag i fellingsbro med en fin gammal vän!
Ha en toppen fredag.
Puss.
Sweet, yeah right.

i want to kill everybody in the world

Tjappaa.
Tog helg idag. För praktik räknas inte som skola. Galet skönt och imorgon är det fredag. Får väl se vad helgen erbjuder för överraskningar.

Pûss.Kör på hängslen, lavv itt. Aa maaah gad.

i can only give what i have

Tjabba.
Var till tandläkaren både i måndags och igår. Fick testa lustgas igår och det var det värsta jag gjort i hela mitt liv. Kan egentligen inte beskriva vad som var hemskt men jag satte mig på en pakering när jag kom ut och grät. Fast i måndags var jag hos frisören och klippte mig och sen slingade jag håret när jag kom hem. Där blev jag nöjd. Idag var jag inte i skolan. Jag kände att jag ändå inte skulle kunna koncentrera mig efter gårdagens nyheter så jag stannade hemma. Men jag är sån. Jag stänger ute hela världen en dag när jag mår dåligt och släpper knappt in någon på livet. Men sen nästa dag är allt bra igen. Eller bra och bra. Men det är så jag bekämpar sorg. Jag var till mormor nu på kvällen och det kändes bra.
Men imorgon tar jag tag i livet och går till skolan. Fick reda på att jag slutar två istället för halv fyra och det kändes riktigt skönt.
Puss.


Där är en som tar tillbaks det där som skulle lösas
Allt vi lämnat kvar, här är allt vi har förlorat förr.

.

Hade tänkt att blogga mer idag men jag har precis fått veta att min mormor har fått tillbaka sin cancer så det säger väl det mesta. Tänker på dig mormor, du är närmast hjärtat.

underbara modernatur

Hoppas ju då verkligen att det hinner ändra sig för jag är inte så sugen på -23.

och någon dag är jag tillbaks och allting blir som allting borde va

"Jag tror jag sitter på en liten bit av asperger. Jag har ganska svårt för att känna sympati för andra människor. Jag får ofta höra vad som tynger människor i min närhet. Och ofta så ställer jag mig frågan; vad är det här för problem? Jag tror att det kan bero på att jag inte kan sätta mig in i andras situationer som jag inte varit med om och förstår. Och det får mig att känna mig som den sämsta vännen i världen. För istället för att sitta där med armen runt dennes axel med tårar sipprandes ner för kinderna och säga "fyfan vad jag tycker synd om dig" så försöker jag bete mig som vanligt. Jag skrattar och är glad. Men också så känns det som att jag överöses med så många problem varje dag, problem som inte ens med mina. Och det känns verkligen som att folk förväntar sig att jag ska lyssna. Men jag klarar verkligen inte av varenda en. Så istället kan jag inte hjälpa någon. Och det är det som gör mig till den sämsta vännen i världen. Eller så är det som jag fått för mig, att jag sitter på en liten bit av asperger."

/t.


Dopsöndag

Tjabba.
Idag var jag på min kusin Axls dop i frövikyrka. En ganska mysig söndag faktiskt.
Kom hem för en stund sen och sitter och pluggar matte. Ämnet som kommer från djävulen.
Fast jag är riktigt stolt över mig själv. Jag tror inte jag har pluggat hemma på över ett år.
Så jag antar att jag ska fortsätta med det och sedan bara vara en söndagskväll och hoppas att jag slipper söndagsångesten. Ska till tandläkaren och frisören imorgon. Känns helt okej faktiskt. En helt okej måndag!
Puss


Lägger in stöten och visar en charmig bild på mig också he-he...

helgmys

Tjabba. 
Sitter hemma hos min fina bästis. Vi tillbringar våran lördag med serien american horror story och morotskaka.
Ha en fin kväll ni med.
Puss.fredag den trettonde

Tjabba.
Var på min praktik på fröviskolan idag. Ett under att jag kom dit och hem på grund av stormen. Efter det gick jag och tränade hemma hos pappa. Har inte hänt så mycket mer idag. Väntar på att få äta och sedan tror jag inte det händer så mycket den här fredagen, bara ta det lugnt. Sådana helgen kan behövas ibland också. Ha en skön fredag den trettonde!
Puss.Woooork it, sommar tvåtusentolv ahyeee.


-

"Och att våga hoppas på nåt fint är att skjuta sig i huvudet"
/hästpojken

when the night has been to lonely and the road has been to long

Tjabba.
Teoridag i skolan. Det var en lång och tråkig dag. Sådana är torsdagar. Men jag är alltid lika glad när jag packar ihop allt i min väska och ska gå till tåget och tänker; fan va grym jag är, jag klarade! Jag behöver inte återvända hit på tre dagar!
Just nu ligger jag och tänker att jag har acne, måste träna och alla såna där nedvärderande saker man tänker om sig själv just när man är på den sista raden på p-piller kartan. Livet är bra med hormoner. Eller?
Men ska ta tag i livet och sova en stund.
Puss.

Ja just det, om någon kommer ihåg att jag köpte paljett-tyg i höstas och skulle sy en klänning utav det så kan jag berätta att jag blev klar med den innan jul.
Check this out.
A-B-C-D-E

Tjabba.
Hade sömnade idag i skolan. Efter att ha testat mina byxor jag håller på och syr och insett att dom på något konstigt sätt under jullovet har blivit förstora så beslöt jag mig för att sitta och gråta en stund.
Okej, inte riktigt men nästan. Så jag sydde om en JackDaniels t-shirt jag fått av min bästis i julklapp till ett linne. Efter skolan träffade jag Maria. Vi hade det jättemysigt, drack te, gick på stan och på erikshjälpen.
Nu ska jag sova, har hållit igång hela dagen och det är en dag imorgon också.
Puss!s-u-p-e-r-a-w-e-s-o-m-e

Love was a verb i never earned

Tjabba.
Var till skolan för första gången år 2012 idag.
Konsekvensen blev att jag fick reda på att jag än så länge har vg i engelska.
Är faktiskt nöjd. Också nöjd över mitt tandläkarbesök idag.
Man kan ju få det att låta lite värre också och säga att jag går på kognetiv beteendeterapi. Men jag är inte så jättesugen på att framstå som en hypokondriker haha.
Följde också med mamma och per till ikea efter det. Kollade lite nya saker tills vi flyttar. Rakt över gatan.
Har nog aldrig haft så kul på ikea tror jag.Per hittade en glad, uppblåst elefant hahahaha.

live today

Tja-bba.
Gott nytt år kanske jag ska säga.
Kan ju börja med att berätta att jag kör på ett nyårslöfte som jag ska försöka att hålla och det är att träna.
Imorgon börjar skolan för mig, är inte så speciellt sugen på det men det är ju bara hälften kvar nu. 50%, halvtid. Ska till tandläkaren imorgon också, känner hur lycklig jag blev. Eller?
Puss.


RSS 2.0