En vanlig dag i Michaela Gruvalds liv.

- Låg och tittade på min nya favoritkanal kunskapskanalen igårkväll så det blev lite sent vilket resulterade i att jag var trött imorse. Har insett att jag har förvandlats till en svamp som bara suger upp allt jag hör och ser.
 
- Även, fast trötthet, så hade jag en väldigt bra dag idag. Humöret höll hela dagen vilket det inte brukar gör.

- Såg en kille på våghustorget som har legat på min toptio-lista ett tag, eeeeeeehja frågan är om inte han ligger överst.
 
- Var på teorikurs efter skolan (som jag kommer vara hela den här veckan) och pratade om miljön och bra körning osv. Vet inte varför men blev inspirerad till att bli en bra bilförare.
 
- Kände mig onyttig när jag skulle åka hem och ville motionera men jag åt jag glass istället.
 

mjao

Var till stockholm i fredags. Hade filmkväll med sofie och alex igår. Resulterade i att två ville titta på skräck, en utav dom fick panikångest. Två somnade och en var vaken hela natten. En vaknade av telefonsamtal och den andra av en kudde i huvudet. Men det var kul ändå! Idag, en söndag med mjukiskläder man aldrig går ut i, doften av gårdagens parfym, te och mandelbiskvier som jag hittade i skafferiet.
 
 
Rensade min kamera. Var mest bilder på min katt. Har jag någonsin sagt att jag älskar min katt? Eller alla katter. Kommer sluta som en gammal tant med ett kattpensionat.

klippte precis mig själv

 
Vet inte om jag hatar eller älskar det men det visar sig om en vecka typ i guess.

osäker på framtiden, även så en vecka eller ett år

Var på kräftskiva igår. Blev lite kaotiskt. Söndagsångest som jag tror alla sitter på. Ikväll bryter jag mot typiskt tjejregler. Har sovmorgon imorgon men får inte utnyttja den, bio med skolan. Skolfoto på tisdag. Stockholm på fredag. Hoppas det är fint väder.Gårdagen.

hey ho let's go shoot 'em in the back now

- Jag och min ovälkomna vän förkylningen har jobbat hela helgen. Det var en annorlunda känsla när jag kom på morgonen och gick på grusvägen. Det var löv på marken och det luktade inte sommarmorgon.
 
- Även om den här veckan har varit uttråkande så känns det ändå som att jag har hunnit gjort massor med saker. Har alltid känt en avundsjuka till människor som har orken och tiden till att göra allt i hela världen. Bland annat träffade jag fina vänner, läste en bok och var i skolan utan att ha haft ångest över att jag ville hem.

- För övrigt har jag gosat ner mig i min säng och drömmer om livet på en longboard. Har gjort det töntmysigt som man kunde göra när man var liten med massa kuddar och täcken som en mur runt sig själv. Håller på att göra en ny spotifylista till mitt nya liv men lyssnar ändå på ramones som en liten komihåg från livet för väldigt längesen.
 
- Hittar inte min kamerasladd. Bröstbilder är alltid trevligt. Skrev precis en bibel. Nu ska jag göra illdåd och låna musik från det stora internetbiblioteket.
 
tänk om jag blir någon annan som inte känner någonting


Känner mig full av all lycka i världen. Och för några minuter sen så saknade jag allt.
Överväger om jag ska orka gå upp imorgon innan skolan och fixa mig. För alla. För ingen.
Blir trött på livet samtidigt som jag älskar det. Kluven är nog det rätt ordet.
Hela mitt liv följer den där jävla röda tråden och inte en enda gång delar den sig.
Antar att det är bra men ändå så hatar jag det.
Allt jag önskar just nu är att någon drar isär trådarna som gör den och sen knyter ihop dom igen.

RSS 2.0