femhundratrettio kronor fattigare

Har beställt hem nytt löshår nu! Trött på att vara svarthårig! Så nu ska det bli brunt. Försöker sikta mot en askbrun färg. Något sånt här ↓


du har sett den i ögonen förr när du vandrat dom tomma stegen



Alla dom här kläderna har jag och Erika, praktikant nummer 2, larmat idag! Plus att jag har städat hela lokalen och sen städade vi lagret. Min dag. Nu är jag död.

jag hatar er

Nu är jag påväg till min praktik. Sitter på bussen med ett äpple i munnen. Har jag nånsin påstått hur svårt det är att äta äpplen med min piercing? Jag gör det nu i så fall. Typ dräglar ner hela äpplet...

kvarglömda var vi med minnen överallt



Är inte lika glad över att lovet är slut nu. Men mitt lov har varit bra. Jag har träffat folk som jag saknat till tusen. Jag har träffat min pojkvän som jag saknat till tusen. Ibland så är livet kanske bra ändå. Men allt det där tar slut för fort. Så nu säger jag tack och godnatt och imorgon hallå till praktik.

Men va ni än gör, gamla minnen dör,
kvar är jag med känslan av att va utanför.
Och jag vill inte skaffa nya vänner,
men du har hittat nya rum och en ny att leva med.
Jag hatar att jag känner de jag känner, men jag vill inte vara här utan er.

Först nu kan jag förstå att det som händer.
Att Alderland är evigt, enbart människorna byts ut.
Jag kommer alltid minnas mina vänner, men tiderna för mig har nått sitt slut.

wake me up inside


idag är det...


<3

Idag har jag och vincent tre månader tillsammans, bra lördag<3

jag har en rätt händig man ;)

Min fina pojkvän står och lagar mat. Haha egentligen borde jag göra det som inte kan laga mat men.


Mobilblogg;

Jag och vincent hade tvspelskväll igår som fortfarande inte är över haha. Idag är vi själva hemma till imorgon, rätt skönt!

förens nu kan jag förstå allt det som händer

Nu har jag städat och duschat och nu ska jag gå hem till Aina. Träffar nog min beeestis där. Sen kommer Vincent.
Och ja, jag vet att jag är lite cpretard ibland men haha.



Jag är precis som vilken människa som helst. Jag går i andras spår när snön blir för tjock.

don't worry, be happy

Städa, duscha, gå hem till aina, vincent kommer. Så ser min dag ut, antar att jag måste ta tag i den.

världens mysigaste låt

Lägger upp en fin låt innan jag säger godnatt.
Righteous Brothers – Unchained Melody från filmen ghost. Helt jävla underbar.


sån där beslutsångest som alla utom jag får

Har fått beslutsångest över vad jag ska handla för nästa månads pengar. Jag hade tänkt att köpa min drömskor, ett par convers med amerikanska flaggan på. Men sen har en locktång som gör sånna där "flätlockar" kommit och ställt sig ivägen. Jag har alltid velat haft en sån locktång också och den är mycket billigare än ett par skor... 400 eller 700, locktången eller drömskorna. Det är frågan...


du var sjutton, jag var sexton och vi skolkade från allt. jag ville bara va med dig

Slänger in ett grattis till min pojkvän som fyller år idag. Imorgon är det torsdag och då kommer han och det gör mig lycklig. Därför tyckte jag att min rubrik, som är en del ur en lars winnerbäck-låt, passade så jävla bra!

home again

Nu har jag och matilda kommit hem från stan. Jag kom hem med fem olika te'er, ett av dom luktar cigg märkte vi när vi kom hem. Och nu ska vi ha teprovning på allt te med en kladdkaka till, mysig onsdag!

dagens upptäcktfärd

Nu ska jag och Matilda alldeles strax åka in till örebro. I julas så fick jag presentkort på världsbutiken. Har ingen aning om vad det är men nånting kul kan det ju alltid vara. Vi får se vad jag kommer hem med, om jag kommer hem för det är så jävla kallt!


nu är jag trött

Har varit hos Ia idag. Det var jätte mysigt att få träffa henne och sen på hennes nya hus. Åkte hem runt sex till matilda och vi gick promenad i -15. INTE min idé. Och nu har jag gjort en ny bloggdesign som jag tjatat om i typ tre månader snart. Vet inte om den var speciellt mycket bättre men det är något nytt i alla fall.
Så slänger in bilden jag har som header!


asdfghn

kollar länkfärger

em jah..

ändrar om här hahahha

Sänder direkt från...

Kände mig så jävla blek så drar mig en runda i solariumet!

min hund är tjock



Asså seriöst, min hund är typ det lataste jag känner. Hon orkar inte stå upp och äta så hon ligger ner med hela ansiktet i matskålen. Jag ska också börja göra det, verkligen lägga hela ansiktet i maten.

körskola snart



Sweet bild. Hittade malins mössa i min garderob som jag sprang omkring med hela högstadiet.
Snart ska jag och mamma och pappa åka till linde och gå på körskola i tre och en halv timme, hehehe jättekul..

Kära mamma

Sitter och äter lunch på carlings nu. Mamma skickade med mig en matlåda och sa imorse att det var lite mat i den. Gud, håller på att dö. Är proppmått...

Praktik idag

Trevligt väder för att åka in till örebro, svar nej. Men idag ska jag iaf praktisera även fast jag har lov. Åker buss till örebro som vanligt och jag hatar att åka buss, får verkligen panik varje gång för det känns som hela busshelvetet ska köra av vägen eller välta...

she's a good girl

Hennes ord var bara en viskning. Jag visste egenligen att hon menade något annat. Jag visste att hon ville säga att hon älskade mig. Men jag orkade inte säga något som berörde tillbaka. Ett svar på hennes påstående. Så jag svarade bara okej, ett ord på fyra bokstäver och hon undrade hur jag menade. Egentligen kunde jag ha sagt massa anledningar till dessa fyra bokstäver men dom ända jag kom på var egoistiska, sanna eller ganska otrevliga. Det är inte alltid lätt att vara ärlig mot en som älskar en.


en helt vanlig söndagskväll

Har kommit hem från Vincent idag. Tog tåget halv fem och det var rätt skönt att det var ljust i princip hela tågresan. Nu sitter jag hemma hos mamma och har bänkat mig framför tvn med min reparerade dator, (hihi tack babe♥) för om ca. 15 minuter börjar solsidan.


nu har min kärlek fixat min dator

Jag är rätt lycklig. Vincent fixade min dator igår så nu har jag inget virus, mitt msn funkar, paint funkar, ljudgrejen funkar! ah, ibland är han duktig ;)


han är så söt när han sover

Ligger i min babes säng. Han sover och det förstår jag. Tycker det är lite skrattretande att jag kan vakna 20 över 8 en lördagmorgon. Men jaja, sånt är livet. Funderar på att lägga min och läsa lite i min kära twilight bok. Godmorning everyone

aww, how cute.





Datakunskap nu, åker till min kärlek efter skolan, see'ya.

Det är lätt och hålla käften och svårare att säga som det är

You cant always be a soldier, sometimes you need to break free.

Is that alright with you?

Och jag saknar vincent så sjukt jävla mycket. Dagarna går så jävla långsamt och just för tillfället skulle jag bara vilja skjuta huvudet av mig.

Är det nått du sagt, eller nått du aldrig sa?

Skickade in sommarjobbsansökan idag!

Bildlektion

Har bildlektion, borde sluta snart. Jag är hungrig..

Jag vill att verkligheten bränns, jag vill känna hur det känns.

Ja, nån gång ska jag gå upp...

för en ork som inte fanns, du sakna min, jag sakna din.

Med denna lite halvt oseriösa bild säger jag godnatt.

Det är synd om min katt!

Hon har fått urinvägsinfektion :( stackars kisse och nu ligger hon på min mage och gosar. Var tvungen att ta bort mig själv på bilden haha.

Så trevligt livet är

Har varit och fixat mitt pass idag, såg lika retarded ut som alla andra gör på pass. Har jättetråkigt nu så ligger och kollar på gårdagens halvåtta hos mig och det ändå som finns i mitt huvud just nu är hur mycket jag saknar min pojkvän.

Tuesday

-en vanlig sömnadstisdag

Gooooooodmorniing

Alla är vi pigga och glada på morgontåget som alltid nu för tiden är försenat!

Ganska sliten

Gillar bilden..! ' Jag måste medge att en dag på carlings tar på krafterna. Efter det gick jag hem till min kära farmor och firade alla hjärtans dag med henne och våfflor, riktigt mysigt om jag får säga det själv!

Bussen kom

äntligen sitter jag på bussen in till stan. Har praktik idag, så kommer inte komma hem förän sex, woho!

Bra klädval

Riktigt bra kläder att ha på sig när det är -20 ute, rekomenderar det starkt!!!

Tummen ner

Tummen ner på min söndagskväll, ingen dator och ingenting att göra. Ligger i sängen och funderar över vad folk gjorde innan man hade en dator. Funderar också på att sova så jag är utvilad till imorgon, praktiiiik!

Pappavecka

Nu har jag kommit hem till pappa och blir där hela veckan. UTAN EN DATOR.

Vinterland

Nu möter jag matilda och går hem till aina :)

Frukost frukost

Sitter och äter frukost och läser tidningen och ser att min insändare jag skickade in i veckan kom med!

Ack sköna morgon

Vaknade precis och nu ligger och i sängen och ligger och kollar på doctor snuggles äter choklad, mums! Idag ska jag och Matilda gå och fira Aina.

Glaaaad

Mitt internet på mobilen har börjat fungera igen, asbra då kan jag uppdatera!

Dumma jävla fitthor kofaitskm

Var inne på kissies blogg igår i brist på annat och fick in VIRUS i datorn! Så kommer inte vara så aktiv på min blogg tills min dator är fixad eller mitt internet på mobilen har börjat fungera igen.

Bli vad du vill bli, det där är självbedrägeri, ingen annan gör dig fri



Fixade ett par försmå jeans till ett par shorts! Klippte av benen och sydde på en vit spetsremsa i sidan så benen blev större.

arg

jag är arg. jag åkte till skolan i onödan för jag har ingen engelska och det visste alla i min klass om utom jag! Och självklart har jag varit här sen åtta och nästa lektion börjar inte förän kvart över tio, så jääävla glad jag är!


Shopping

Ahjustdet, var på stan idag med Kristin! Köpte nya leggins och ett nytt ginalinne! Drar ju sönder mina linnen hela tiden..

Bloggar från kökssoffan

Jag ligger på soffan och är helt död. Har varit i skolan och sytt till typ sex. Nu har jag ätit och ska nog gå upp och plugga en halv timme och sen sova, asvärt! Godnatt.

old shopping

Ja, eftersom jag praktiserar på carlings så är det väldigt svårt att undvika att köpa kläder. Köpte en magtröja för typ två veckor sen. Finns i leopardmönster också och olivgrönt. (Kom på det från förra inlägget)
Galet snygg, värt 150 :-

jag är för fattig för london, för tyst för L.A

Var hem till min kära mormor och morfar idag. Jag skulle hämta ett spetstyg till ett par shorts jag ska sy imorgon. Jag kom hem med tyget men också nya gardiner och nya örngott och påslakan i leopardmönster. Blev förvånad när mormor frågade om jag vill ha dom eftersom hon är galen i leopardmönster, så trodde inte hon skulle ge bort det!




Säger bara na-na-na-na-na till min släkt, jag fick mormors fina lakan ;)

Mobilblogg; sömnad

Helt oseriös sömnadslektion, och här är ett bevis på att kristin är mindre än en sax!

Men det är inget jag bryr mig om, ingenting jag förstår

Jag glider ifrån allt, vad var jag en gång? Jag förlorar mitt fokus, vad drömde jag om? Jag har lånat av banken, jag har säkerhetsdörr. Jag skulle aldrig få säga att det var enklare förr. Jag ser mig i spegeln, det är en dålig dag. Är det henne jag känner, är det hon som är jag?

nyponbuskar, nyponbuskar, hela vägen nyponbuskar

Var på praktik idag. Dock så fick jag typ kramper i magen på eftermiddagen och var tvungen att åka hem. Det gick över men nu istället så har jag så jävla ont i mina vader så jag skulle vilja hugga av dom.

Mobilblogg

Jag och vincent ligger i sängen och är typ döda. Haha och jag äter upp det sista godiset.

jag älskar att jag känner det jag känner

hahahahahaha så jävla söt bild måste jag säga..!
Nu ska jag gå upp och möta Vincent på tågstationen. Sen ska vi gå och äta pizza och ikväll är vi själva för pappa spelar. Matilda kommer nog förbi också. Och det blir min fredag!

Katten mure och kossan

Bättrebild!

LYCKLIG

Wheii jag och Kristin är lyckliga och har gjort varsin katt och jag gjorde en ko också!
hahah ja jag är rätt skabbig men det är snöstorm ute så..

typ död.

Det var jobbigt att yoga, märks att jag inte gjort det på mer än ett halvår. Stel som en pinne!
Men det var roligt i alla fall och jag tror jag kommer sova gott i natt. Tror ju dock inte att min kropp kommer må bra imorgon, träningsvärk så det sjunger om det. Men vad gör det om hundra år när alltid kommer kring.

Efteråt så väntade vi på matildas mamma som hade en lektion efter och då gick vi och handlade choklad och satt och väntade och drack te.







Haha vi är lite fula och cp..

jag försöker finna lycka i varje mörkt hörn

Jag har kommit på det roligaste jag ska göra imorgon på datakunskapen, jag ska bygga mig en katt!



Hur kul som helst, det kommer underhålla mig den lektionen!
Haha hittade den på baksidan av mjölkpaketet!

yoga

Nu ska jag och min fina vän på yoga

Mobilblogg

Att sitta ensam i kaféterian med sin första kopp morgonte är väldigt avslappnande

vissa kan inte sova

när jag lägger mig på kudden så hör jag dina andetag
fast jag vet att du sover i en annan säng i en annan stad

Har ingen berättat för dig att hon inte andas?

gillar punkter

godnatt.

fulaste piercingen

Excuse moi, men seriöst. Den här piercingen är så j-ä-v-l-a ful! Och misstolka inte nu att jag tycker min egna piercing är ful. Men att ha en jävla plupp på sidan. Jag tycker inte det är snyggt. Och dryga inte nu och säga att det inte är nån skillnad på den och min för då har du inte en jävla aning om vad du snackar om.
Nej men om man har en stav i mitten, det kan jag tycka är fint för det är liksom en grop under läppen som kulan kan ligga i. När den sitter på sidan så smälter det inte riktigt ihop. Det ser bara ut som man typ har en skitstor finne eller leverfläck eller nånting.

.



- Kan du vara snäll och tala om för mig vilken väg jag skall gå härifrån
- Det beror en hel del vart du vill komma
- Jag bryr mig inte särskilt mycket om vart jag kommer
- Då spelar det inte så stor roll vilken väg du tar

Mobilblogg; sömnad

Sitter och har sömnad, väntar på hjälp så plåtade Beccis lite hehe ;)

RSS 2.0