ludvika & midsommar

har varit utan dator men har varit i ludvika några dagar och så har det ju varit midsommar också! OCH IMORGON SKA JAG JOBBA. Har fått ett jobb. Är så jävla lycklig. Och på torsdag åker jag till bulgarien. Livet är rätt fint just nu.


uuuh

Ligger i min säng med phoneen. Orkade inte sätta på datorn. min säng är sådär underbart obekväm som sängar kan vara ibland. har kollat på en fin tecknad film. har också insätt att duntäcke ska man inte sova med på sommaren.... öh. jag vill sova. funderar på att ta ut mitt täcke ur påslakanet. hmm jobbigt. hmm men jag gör det nu. Öh. har fortfarande inte gjort det. önskar alla en fin natts sömn. fast mest mig själv. öh. godnatt.

när sommaren kommer ska jag visa dig bättre dar

Följde med mina fina vänner bulle, oscar och sofie ut igår till bulles sommarstuga. Vi fiskade, badade, grillade, åkte båt. Tror jag fick med ett helt sommarlov under en kväll. Hade skitkul fast blev lite strul på natten så jag och sofie åkte hem till henne och sov haha. Jaja, det var guld värt. Tog massor med bilder så la upp några stycken.

"skall du grunda en plats
i hjärtat, ett minnesmärke
för allt som har hänt
eller dricker vi ur
och känner att vinden har vänt
när sommaren kommer
så går vi den vägen igen"
/L.W
thousends of spots

Är redan trött på sommarlovet, rastlös. Det som underhåller mig nu är paradise hotel som kommit med ny säsong och alla gamla VHSfilmer som jag ska rensa. Håller på att testa mig om jag är laktosintolerant, är nog det intressantaste jag kan komma på att berätta om livet just nu. Saknar Beccis och alla mina fina ludvikare också. Har redigerat lite bilder som jag hade i min kamera.
yes i'll admit that i'm a fool for youLördag, bär iväg och ska sjunga på bröllop. Fick sommarlov igår, ingen klocka ringer mer ingen skola snart man ser, den blomstertid nu kommer och sol vind & vatten osv.


arg på livet.

Har en fin liten utedag i skolan imorgon som jag hellre skulle sova ute i tiotusentals myggsvärmar än att gå på. Och jag hittar inte dit heller...... Kommer inte leva efter imorgon, åker vilse och hamnar ute i skogen och sen dör i svält. Tar ett långsamt farväl utav mitt liv.bröst.

RSS 2.0