29 november

Min hjärna blev omrörd. Jag blev glad att jag för en gångs skulle fick nya tankar, oavsett om dom var bra eller dåliga. För det känns alltid bättre att älta nya problem och känslor, än gamla. Tror jag behövde dig just där, just då. Underbara alkohol. 

25 november

 
Idag har jag bara varit arg och ledsen på världen. Det är lika deprimerande varje gång och vakna upp i den här hemska jävla hålan. Jag måste ta mig här i från snart men jag vet inte hur. Innan jag blir helt galen. Och julaftonsångesten kommer krypande allteftersom. Överväger en traditionsbrytande åtgärd som leder till att tillbringa min jul på loungen. 

Ramlar in på nått diskotek

 
Ska bli onykter ikväll. Det är ju inte varje dag en av sina bästa vänner blir 19.  Vad gör man inte. Kan ju hoppas på att få dansa och dricka en aning alkohol för mycket!
 
 

Fullständig ärlighet

Jag har precis raderat x antal rader som jag hade tänkt lagt upp här. Men jag insåg att jag inte kunde få ner allting. Det var inte fullständigt ärligt. Så därför behöll jag allt det där för mig själv. Jag kan inte ens vräka ur mig på min egen blogg längre. Grattis. 

RSS 2.0