det är så här vi gör det

stockholm var skitgrymt. Dirty dancing var riktigt bra och jag hade skitkul med min fina mamma. Är glad att jag fick dela den upplevelsen med henne! Kom hem vid nio och då var det bara packa upp och packa ner för imorgon drar jag och den här bruden till göteborg. Livet är på gång nu, det kan du fethaja ahyeeee!

välkommen till mitt liv

Sitterpåbussenpåvägtillstockhooooolm. Ikväll så myser jag och mina mamma på china teater och ser dirty dancing och sover på hotell. Guuuuuuld! Måste medge att vi är rätt fina på bilden hehe!

tack så jävla mycketTack Maskinen för ni kom med ett nytt album. Det förgyller min vardag.

Maskinen – Framgång & Efterfrågan

the world will never ever be the same and you're the blameHar haft en skitdag. Har varit på dåligt humör hela dagen i skolan. Åkte hem tidigare, fick sluta tidigare för min lärare så var inte på sista lektionen. Hade typ ett sne-liv, grät för småsaker när jag kom hem. Typ pms. Skiter i allt en stund. Längtar till på torsdag, till stockholm. Till på lördag, till göteborg. Ah, det går nog bra. Snart.

kvinnor med ett mannaminne blandar vin med mannagryn

Har prov varenda dag den här veckan, astråkigt. Jag borde egentligen plugga nu men jag fördriver tiden med att kolla på animalplanet som om det vore det viktigaste i världen. I helgen åker jag till ludvika. Har inte varit där sen i november. Fyfan va kul det ska bli.

Pussssssss


tar farväl utav en i piercingfamiljen


och du klippte mina vingar och min himmel rasa ner och allt blev mörkt och inget mer


ur synvinkeln från en cykel

Cyklade idaq för första gången iår! Har saknat min cykel. Det är fint väder och är jag lite mainstream när jag säger det men det vårkänslor i luften! Och äntligen kan jag njuta av dom efter att ha legat sjuk i nästan en vecka!


RSS 2.0