Capitalism stole my virginity

Vi satt på parkeringen och grät ihop. Tiden var ej med oss men tårarna började frysa på våra kinder. Allt gick sönder, allt blev rester och allt blev glömt. Min skugga hade gått ikapp mig hela tiden under gatlyktorna. Stressen som bara fanns i det undermedvetna gestaltade sig som mardrömmar. Hon behövde erotik, ett vinterland i Luleå och en famn att gömma sig i då och då. Jag själv behövde ett par skor så jag blev två meter längre.


Du ser, jag kan inte ens förmå mig att hjälpa någon annan.

Sluta prata om döden. Säg istället att vi aldrig kommer ses igen. Det är de som skrämmer mig mest. Lars Winnerbäck är farlig nu.

En jul och en födelsedag

jag skulle kunna vara kreativ och göra en önskelista i photoshop. Men jag är trött på julklappar som är konkreta substantiv. För några år sedan så stod en ny mobil, tv, dator och kamera överst på listan. Även fast man redan har allt det där, bara det att man har förra årets upplaga. Men vilken glädje har man av det själv förutom att förhärva sig över sina vänner. Vilket samhälle vi lever i. (japp, jag gillar att beklaga mig på samhället.) Nej, den enda konkreta julklapp jag önskar mig är ett par nya skidor. Resten av alla julklappspengar vill jag ska gå till cancerfonden.

Jag skulle aldrig ha tålamod nog och bli förstådd, ingen känner mig så väl som du.

Blivit sjuk. Gick från skolan, blev hemskickad av körläraren. Sov bort dagen med min katt. Antagligen liknande planer inför imorgon. Tror alltid att jag är döende när jag är sjuk. Höh. Vill träffa kungkotte. Är otaggad på att fylla år. Kan man strunta i sin födelsedag? Jag vill det. Idag vill jag i alla fall det. Tur att jag inte fyllde år idag då.

Oh i miss you now, my love. Merry christmas, my love.

 
Jag tänker aldrig bli förstor för en adventskalender.
Jag tänker fortsätta bli glad utav trädet som det sitter
tusen färgade lampor i som står på allmäningen bakom mitt hus.
Jag tänker försöka knacka alla mina pepparkakor i tre delar så jag får fortsätta önska.
För varje stjärna jag ser som faller ska jag be, be om enda önskan.
Jag saknar dig mormor.
Jag har svårt att hantera det här. Och jag hatar att uttrycka mig;
för alla. Beter mig som en idiot istället.
Jag vill leva, men jag vill inte leva i den här världen.
Jag älskar att gå på luciaövningar. Jag blir glad av dem.
Jag är bara rädd att inte klara av det i kyrkan den 13 december.
Jag gav dig en låt förresten. Jag hoppas vi ses snart.
 

RSS 2.0