repeat repeat repeat

Tracy Chapman – Fast Car

Underbar och passar livet.

You got a fast car
And I want a ticket to go anywhere
Maybe we make a deal
Maybe together we can get somewhere
Anyplace is better
Starting from zero got nothing to lose
Maybe we'll make something
But me myself I got nothing to prove

livet

Funderar death serious på att söka till försvarsmaktens ungdomskurs i vinter!

livet

Funderar death serious på att söka till försvarsmaktens ungdomskurs i vinter!

när natten är här ska jag lämna allt tillbaks, resterna jag frossat i förgävesJag skänker dig den sista lögn jag har

Det kändes nästan överflödigt och använda röstenHar tränat med den här bruden idag, köttar till rumpan 2012 haha!
Oh shit vad jag älskar dig trots att jag knappt visste vad dom orden betydde

jag gav dig mitt hjärta bara rakt ut, det är min dåliga vanaSlut i huvudet, slut i kroppen. Kan väl bero på att jag springer omkring på nätterna och inte sover och sedan på dan inte gör alla mina restuppgifter. Trött på livet. Har tusen saker att göra nu till veckan. Funderar på att skita i allt och alla och ligga hemma och stänga in mig på mitt rum. Glömmer allt och stressar sönder. Här kommer min söndagsångest. Ska samla alla tårar och ångest i en burk och sen hälla ut de.

Där vill hon sjunka tills hon drunknar
Nu är allting som det ska
Kom hit och ta vad du vill ha

what am i supposed to do when the best part of me was always you
och vi visste ingenting om verkligheten


only yesterday was the time of our lives

Ska gå ut och träffa min bästa vän en stund.Jag är så ledsen att vi inte sätts på länge, jag orkar knappt göra nånting längre. Men du ska veta att stunderna med dig är bäst.

it is'nt over

busigt värre, tar'e imorgon!Var hos min faster idag, mysigt att få umgås och träffa lillkusinen! Jag har så jävla kul med henne!

just one beating heart

Sweet love, sweet love, trapped in your love
I've opened up, unsure I can trust
My heart and I were buried in dust
Free me, free us
I am terrified to loveDo I risk it all? Come this far just to fall?

sweet love

Låg hemma igår, blev sjuk i söndags!
Imorgon ska vi åka iväg och handla tyger med skolan till våra byxor vi ska sy. Och jag vet att calletex, där vi handlar tyger, har fått in ett superläckert paljettyg! Kostar 300 kr metern, jäkligt dyrt men vafan, jag ska sy en klänning av det så dom dyra metrarna får följa med mig hem imorgon. Världens bästa nyårsklänning! Jag ska ge blod, svett och tårar för den klänningen!Så jävla snyggt!

jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar här näst

Så har slutade min kväll igår! Hade sönder mina byxor också men det kan jag väl leva med, är väl lite coolt att se ut som en rocker? Sitter på tåget hem nu, för en gångs skull så skulle jag kunna sitta ända ner till mjölby, riktigt skön resa!

who is morgan?

Ikväll kör vi! Får hoppas vi lever efter ikväll på grund av omständigheterna. Nej men vafan det kommer bli guld!favorit bild i repris! Ett misslyckat försök till att vara lika cool som kapten morgan haha.

och kanske en ny tid om bara vi vill

Var på luciaövning idag. Tycker faktiskt att våra små stunder tillsammans är väldigt mysiga och man börjar få lite julkänslor. Imorgon har jag bara praktik och sedan lämnar jag västmanland och beger mig till dalarna till min älskade masjävel Beccis!

puss och godnatt nu ska jag sova, är trött!
Bjuder på en bild sen förra årets luciaNär glömska och sömn
Kan köpas och säljas
På templens torg

Om det finns något som sänker mig

Så är det att gå till tandläkaren. Var där idag och skulle laga mitt sista hål och gick det bra eller? Nej det gjorde det inte, gick värre än sist. Eftersom jag tycker det är så jobbigt att gå dit så kommer jag bli skickad till en specialbarntandläkare eller vad det kallades i örebro. Trevlig onsdag!


sippin' from a bottle of vodka double wine

Idag kom Per hem med en ny flickvän till mig, en ny provdocka. Blev så jävla glad! Nånting som verkligen behövs när man går textil design!Glad chey på bilden haha! Kan ju nämna att jag gjort linnet jag har på mig på bilden ovan ifall det är någon som är intresserad av vad jag har gjort. Sen bakade jag och mamma bullar igår eftersom det faktiskt finns någon som fyller år om mindre än en månad! Och nu tror jag att jag ska ta mig i kragen och gå en promenad.


Hehehe

Tantvarning på mamma när man klipper kuponger innan man är 40!

jag vill inte få in den där världen, den är så tom och tyst och tvär

Jag låg där på gräset, full utav höstlöv och smuts. Hjärtat bultade. Det lät precis som när jag på musiklektionerna, som åttaåring, gjorde ett försök till att lära mig spela och hålla takten på ett trumset. Ulla-bella, ulla-bella. Jag höll mig fast i grässtråna för att inte trilla av jorden. Men hjärtat låg så långt bak i ryggen att det kändes som det försökte pressa mig ut i atmosfären. Och samtidigt så förstod jag inte varför jag gjorde motstånd, för vad hade jag kvar här? När pulsen hade dragit ner sig och jag rest mig upp så insåg jag att höstlöven hade blåst igen mina spår. Jag var vilsen i eran värld igen, och anledningen till att jag kallar den er är eftersom ni aldrig kunnat ta del utav min.


söndag

Jag slipper söndagsångesten för jag är ledig imorgon HAH!

mums

Sitter på mcdonalds med familjen nordlund!

när du sitter på uteserveringen där vi satt igen

Har varit till örebro ikväll med min absolut bästa och underbaraste Matilda. Var egentligen tänkt att vi skulle gått på kulturnatten men vi var där i två minuter och sen tröttnade båda. Så vi gick och satte oss på ett nattöppet konditori och bara hade en fin fredagskväll. Imorgon är det öppet hus på virginska som jag aktivt måste delta i. Ska gå modevisning men är ledig på måndag för det så. Senare på lördagen ska jag träffa Maria, ska bli trevligt! Har verkligen saknat henne!The girls come easy and the drugs come cheap
We'll all stay skinny 'cause we just won't eat

mina förhoppningar dom väcktes för att sen raseras

Ibland vill man bara utrymma allihopa och hoppas på något bättre. Iakta livet som en konjuktion. Se stjärnor explodera och svimma från ett berg utan svindel. Ramla ner i stora fiskrensarhänder som fångar upp en och visar att livet inte behöver vara så abstrakt. Fast ibland får man inte som man vill utan får leva kvar i det förvirrade, det förgångna, det förbannade.


07.35

I krig, kärlek och på morgontåget är allt tillåtet. I alla fall om man ska ha en plats!

min nya kärlekhaha älskar serien karatefylla, så jävla underbar.

En sömnadslektion

Underhåller mig lite på internet.

and be the one who catches all your tears

Du, som inte nöjer dig med att båda har det bra utan att du verkligen måste ha det bästa som går och skiter i om den andra får det sämsta. Du är en fitta.

Du, som blockerar allt i ditt liv som du tycker är jobbigt. Du är en feg jävla tönt som inte vågar försöka.

Du, som gnäller på att dina barn aldrig är hemma. Nej men ta tag i det då istället för att nedverdera dem.

Du, som klagar över vad andra gör och har gjort likadant själv. Du är en idiot med dubbelmoral.

Jag, jag är en jävla mask som är delad på mitten bara det att jag inte är det fysiskt utan mentalt. Masken blir ett jävla underverk för att den överlever, men blir jag?

sagan om ett uppror, drömmen om en högre höjd

Idag tar mitt höstlov slut. Imorgon börjar skolan. Det första jag ska ta tag i är att slå den som skickade hem min frånvaro med ett baseballträ. Sedan ska jag väl försöka ta tag i den där skiten som kallas arbete. Just nu skulle jag behöva göra en filmanalys men jag har ingen ork överhuvudtaget, vill hellre njuta lite stillsamt av min sista dag på lovet.Ett sjörövarskepp
som blåser rätt in i Los Angeles
Och stjärnorna som glittrar
Och ingen jävel når mig
nånsin mera

operation kissie

Ibland kan vi vara ganska söta som kissie haha, det blonda håret fattas dock. Älskar brösten, förstår varför hon gillar sina.
Life as Mickan

Sofie sitter och sminkar sig och jag kastar chips till doc och wizz askul!

jag tog första bästa vägen ut när någon bad mig tänka om

Åker och tillbringar min fredag hos en fin vän.Jag har skrivit mina regler
Ingen fick ändra på dom
Jag tog första bästa vägen ut
När någon bad mig tänka om

Kör väl igång igen

Börjar blogga igen så får vi se hur länge det varar. Har avaktiverat min facebook, är folk intresserade av vad jag gör kan dom läsa om det här istället. Kanske inte kommer bli ett inlägg varje dag men ska väl försöka slänga in ett då och då.Har för övrigt klippt av mig håret sen sist jag bloggade, la in min header-bild i det här inlägget.

RSS 2.0