hur man än lägger ihop det får man bara en miljon idioterFint väder, härliga dagar och varma nätter. Är det sommarlov?

and i wish we could do that all over again, and again and again.


jag spelar utan insats här

Jag sitter på min altan en sommarkväll i maj. Det är varmt och det luktar skolavslutning från grannens körsbärsträd. Dom blad som tidigare var rosa är redan överblommade och vinden har kastat ner de flesta på marken. Psykologiboken ligger och skriker min sista chans innan sommarlovet men musiken med plockande gitarrer och djupa röster om saknad och kärlek lockar mer. Ack ljuva sommarlov kan du komma snart med dina fräknar, solblekta hår och myggor?


en vingklippt fågel som inte ens drömde merIgår fick två par skor bli nya delägare till mina fötter. Jag handlar aldrig skor så jag antar att jag inte behöver köpa några fler i år. En sverigebikini fick också följa med hem. Har ju velat haft en sedan jag var fjorton och tänkte att när jag åker utomlands så kan gott folket veta vart jag kommer ifrån. Glad skärtorsdag/pingst/krisihimmel/vaddetnuärfördag.

now there's tears in her eyes when she's screaming goodbyesKan vara helt ärlig, hatar hela världen just nu.

but then again she put trouble in your heart insteadTake to your bed
You say there's peace in sleep
But you'll dream of love instead

fridayyyyHej det är fredag. Askönt, fick också precis reda på att jag ska till bulgarien en vecka i sommar. Awesome. hejdå.

mmmmmodevisning, vad är väl en bal på slottet?

Modevisningen igår gick bra. Det var jätteroligt och jag tyckte att vi alla hade ett bra samarbete. Idag var dock inte alla så glada när vi kom tillbaka till skolan och fick städa sömnadsalen. Men det är förståerligt. Var i skolan i två och en halv timme och fick sen åka hem. Har träffat min fina matilda idag också. Just nu, sitter jag och lyssnar på regnet och rösten utav joan armatrading. Mina ögonlock är tunga nu och jag kommer nog snart krypa ner under täcket.Jag säger det inte ofta men jag tycker ganska mycket om er tjejor

hej vardag

Har modevisning på onsdag på slottet vilket betyder att vi har inga vanliga lektioner den här veckan. På onsdag fyller också min fina pappa år. Var på stan idag och köpte present till honom och ett par nya solglasögon. Har fortfarande inte bestämt om dom är fula eller inte men ah. Kör en John Lennon copy right?

All I could do was to try to play my role


Idag har jag umgåtts med min fina vän Maria. Hade en mysig dag på stan på en uteservering. Tack för att du finns!

RSS 2.0