do it in my van every SundayJag kunde bara inte släppa dig. Skratten, skammen, närheten. Blev besatt på något vis. Jävlar vad bra du var.

it's not excuses that make us human

- Var på parkfesten i lördags. Hade så jävla kul. Även om mina vita skor inte var vita längre efter det.
- Har handlat ett par jeans som är min nya kärlek.
- Levt i vardagen.

skolstart elläääääär?Skolan började i tisdags. Börjar inte med vanliga lektioner förän veckan efter nästa. hehehe. Det var kul att börja skolan. Saknade mina girls. Ni fick en fin bild på mig och mina babe.

där ute finns en värld av långa nätter

Idag är det den 18 augusti. För två dagar sen fyllde min kära mamma 40 år och idag fyller min lilla kusin 1 år. Ska åka iväg senare och fira honom.
Har tillbringat två kvällar med fina vänner ute på grusvägar under stjärnorna. Motorhuven värmde oss när vi låg där i mörkret och skrek av lycka när stjärnfallen kom. Önskningar och toner utav våra röster när vi sjöng ekade mellan träden. Varma dagar och kalla nätter. Jag var lycklig där, jag var lycklig med er.


a new and an old loveMina vita dr martens har kommit. Dom är lika fina som jag trodde dom skulle vara. Hoppas nu på en riktigt kall vinter!
Har satt pricken över i't på min millitärjacka också genom att sätta dit nitar på fickorna. Glad chey.

september is creeping up fast

Fick med mig tre rätt charmiga grejer hem från mitt jobb idag. Cyklade dit och hem idag så sammanlagt cyklade jag två mil. Hej och hå död tjej. Är ensam hemma ikväll, tänker sova på soffan.

When this summertime ends, we will not part as friends.
Maybe it's simpler to lie.
 
 
Jag vet, jag är jättefin när jag cyklar.

If you don't love me, pretend

Idag har jag hunnit med att träffa två efterlängtade fina vänner vid namn Sofie & Rebecca på en mysig fika i örebro.När jag kom hem träffade jag stragnenleo. Vi gick hem till Aina och jag fick en fin tröja. Är kär. Den är hur mysig som helst. Imorgon jobbar jag, så min fredag kväll tänker jag tillbringa sovandes i min säng. 
 
Amandapanda hade köpt nytt löshår!

Saying prayers for something perfect,

Solen sken men det var ingen värme ute. Vandrade runt i mina höga converse för första gången i sommar. Det luktade äppelträd och rönnbären var flera tusen. Och ändå var det bara augusti. Tror någon utav mina grannar har fest. Hör ljudet utav musik, röster och glassplitter. Och även om jag ligger och klagar för mig själv när jag ska sova över hur högljuda dom är så vet jag ändå att innerst inne så tycker jag det är skönt att veta att någon är vaken. Att inte behöva somna sist.

hej ni är välkomna hem till migHar beställt hem ett par helvita dr martens. Är kär. Dumpa ner i min brevlåda nu.

för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Sitter och lyssnar på regnet och melissa horn. Jag vet att det kan sänka mitt humör till tusen men det känns bara sådär perfekt rätt beskrivande just nu så det är svårt att låta bli.
Sitter och är trött på ursäkter som inte är menade som ursäkter. Och ursäkter som inte är ett förlåt. Är trött på att funderar över om det är på mig det är fel eller om det är fel på dig. Eller om vi båda är lika fel kors och tvärs och åt olika håll. Om det är du som är för kall eller jag som är för öppen.hej hej hemskt mycket hej.

bulgarien 2012

Tänkte att ni skulle få ta en liten del utav bulgarien 2012. Var ju visserligen nästan en månad sen jag var där. Har under den månaden näst intill bara arbetat. Älskar att jag har ett jobb, det är jag jävligt tacksam över. Har haft lite hack och tvistar men också fina stunder under den tidslinjen men ingenting som är viktigt att ta upp.

 

RSS 2.0